Vanaf heden introduceren we bij Evolfwear een gloednieuwe webshop. De webshop past beter bij ons merk en kan ons de komende jaren voorzien van veel gemak waar het gaat om vernieuwingen en het verbeteren van onze producten.

Niet alleen hebben we bij Evolfwear het uiterlijk van onze webshop volledig aangepast, ook de werkwijze is volledig gewijzigd. Zo is het bijvoorbeeld gemakkelijker om de status van je bestelling in te zien, zullen we in de toekomst sneller kunnen verzenden en hebben we processen geautomatiseerd. Zo kunnen we je ook in de toekomst snel van dienst zijn.

Zo introduceren we uiteraard nieuwe functies in onze webshop maar hebben wij ook alle betalingsmogelijkheden, verzending en natuurlijk de technische kant onder handen genomen. Niet alleen wordt het gemakkelijker voor onze klanten om in onze online winkel nieuwe outfits te bestellen, ook het werken voor ons als webshop wordt gemakkelijker waardoor we meer tijd hebben om extra service te bieden en voor onze klanten klaar te staan.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail: [email protected]

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door het bezoeken van deze webshop gaat u automatisch akkoord
met onze privacy policy en algemene voorwaarden. Er kunnen cookies
worden gebruikt en geplaatst tijdens het browsen op onze webshop.