Veelgestelde Vragen (FAQ) - Evolfwear

 

Welkom bij de veelgestelde vragen sectie van Evolfwear. Hier vind je antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen die onze klanten stellen. Als je meer informatie nodig hebt of specifieke vragen hebt die niet in deze lijst staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected] , 06-52481602. We staan klaar om je te helpen.

 

1. Wat is de levertijd van mijn bestelling?

 

We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Nationale zendingen binnen Nederland zouden meestal 1-3 dagen moeten duren. Voor internationale zendingen kunnen levertijden variëren. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een trackingnummer om de status van je zending te volgen.

 

2. Kan ik mijn bestelling annuleren?

 

Ja, je kunt je bestelling annuleren voordat deze is verzonden. Neem zo snel mogelijk contact met ons op via [email protected] , 06-52481602 om je annuleringsverzoek door te geven. Zodra de bestelling is verzonden, kunnen we deze niet meer annuleren.

 

3. Wat is het retourbeleid van Evolfwear?

 

We bieden een retourperiode van 14 dagen vanaf de ontvangst van je bestelling. Het gekochte product moet worden geretourneerd in de originele verpakking, in ongebruikte staat met labels. Voor meer details, raadpleeg ons retourbeleid op de website.

 

4. Bieden jullie internationale verzending aan?

 

Ja, we bieden internationale verzending aan. Houd er rekening mee dat levertijden voor internationale zendingen kunnen variëren afhankelijk van je locatie. Voor specifieke details over internationale verzending, kun je contact met ons opnemen.

 

5. Wat is het garantiebeleid van Evolfwear?

 

We bieden een garantie van 3 maanden op al onze producten. Deze garantie dekt fabricagefouten en duurzaamheid van onze kleding. Voor meer informatie over onze garantie en hoe je een garantieclaim kunt indienen, verwijzen we je naar ons garantiebeleid op de website.

 

6. Kan ik contact opnemen met de klantenservice?

 

Ja, we staan altijd klaar om je te helpen. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] , 06-52481602 of door ons een bericht te sturen op onze sociale mediakanalen. We streven ernaar om je vragen en verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

We hopen dat deze veel gestelde vragen sectie je heeft geholpen. Als je meer informatie nodig hebt of specifieke vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit bij Evolfwear, en we staan klaar om je te assisteren.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door het bezoeken van deze webshop gaat u automatisch akkoord
met onze privacy policy en algemene voorwaarden. Er kunnen cookies
worden gebruikt en geplaatst tijdens het browsen op onze webshop.