Algemene Voorwaarden

 

Laatst bijgewerkt op 8 oktober 2023

 

Welkom bij EvolfWear! Lees deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig door voordat u onze website bezoekt of gebruikmaakt van onze diensten. Deze voorwaarden regelen uw toegang tot en gebruik van onze website en de producten en diensten die we aanbieden. Door onze website te bezoeken of onze diensten te gebruiken, stemt u in met deze voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, gebruik dan onze website en diensten niet.

 

Definities

In deze Algemene Voorwaarden verwijzen de termen hieronder naar de volgende betekenissen:

 

a. "EvolfWear", "wij", "ons" of "onze" verwijst naar EvolfWear, een onderneming met als adres marie de roodelaan 55 en geregistreerd onder KVK: 80627617, gevestigd in Nederland.

 

b. "Website" verwijst naar de website van EvolfWear, bereikbaar op [www.evolfwear.nl].

 

c. "Diensten" verwijst naar alle producten en diensten die worden aangeboden door EvolfWear, inclusief maar niet beperkt tot de verkoop van kleding, accessoires en andere goederen.

 

d. "Gebruiker", "u" of "uw" verwijst naar elke persoon die onze website bezoekt of onze diensten gebruikt.

 

Gebruiksvoorwaarden

a. Toegang tot onze website en het gebruik van onze diensten is onderhevig aan deze Algemene Voorwaarden. Wij behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig deze voorwaarden te controleren op updates.

 

b. U stemt ermee in dat u onze website en diensten alleen zult gebruiken voor wettige doeleinden en in overeenstemming met deze voorwaarden.

 

c. U bent verantwoordelijk voor het handhaven van de vertrouwelijkheid van uw accountgegevens en wachtwoord. U bent verantwoordelijk voor alle activiteiten die plaatsvinden onder uw account.

 

Bestellingen en Betalingen

a. Door een bestelling te plaatsen bij EvolfWear, gaat u akkoord met de prijzen, verzendkosten en algemene verkoopvoorwaarden zoals vermeld op onze website.

 

b. Betalingen kunnen worden gedaan met de betaalmethoden die op onze website worden vermeld. Alle betalingen zijn verschuldigd bij het plaatsen van een bestelling.

 

c. We behouden ons het recht voor om uw bestelling te weigeren of te annuleren om welke reden dan ook, inclusief maar niet beperkt tot onvoldoende voorraad, problemen met betaling of vermoedelijke fraude.

 

Verzending en Levering

a. We zullen ons best doen om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden naar het opgegeven afleveradres. Leveringstermijnen zijn afhankelijk van uw locatie en de door u gekozen verzendmethode.

 

b. EvolfWear is niet verantwoordelijk voor vertragingen in de levering die buiten onze controle liggen, zoals extreme weersomstandigheden, transportproblemen of overmachtssituaties.

 

c. Het risico van verlies of beschadiging van producten gaat over op u op het moment van levering.

 

Retourbeleid

a. Raadpleeg ons retourbeleid op onze website voor informatie over retourzendingen en restituties.

 

Intellectuele Eigendom

a. Alle inhoud op onze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's en merken, zijn eigendom van EvolfWear en zijn beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten.

 

b. U mag de inhoud van onze website niet kopiëren, reproduceren, distribueren of op enige andere manier gebruiken zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

 

Beperking van Aansprakelijkheid

a. EvolfWear is niet aansprakelijk voor directe, indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade die voortvloeit uit uw gebruik van onze website of diensten.

 

b. Wij bieden geen garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, volledigheid of betrouwbaarheid van informatie op onze website.

 

Toepasselijk Recht

a. Deze Algemene Voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van Nederland. Eventuele geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken in Enschede.

 

Contact

a. Als u vragen of opmerkingen heeft over deze Algemene Voorwaarden, neem dan contact met ons op via [email protected] of 06-52481602.

 

Door onze website te gebruiken, stemt u in met deze Algemene Voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, gebruik dan onze website niet. Wij behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen, dus controleer ze regelmatig op updates.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door het bezoeken van deze webshop gaat u automatisch akkoord
met onze privacy policy en algemene voorwaarden. Er kunnen cookies
worden gebruikt en geplaatst tijdens het browsen op onze webshop.