Disclaimer Evolfwear:

 

Deze disclaimer bevat belangrijke informatie met betrekking tot het gebruik van de website en producten van Evolfwear. Door gebruik te maken van onze website en producten, gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden.

 

Informatie en advies:

De informatie op de website van Evolfwear is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. We streven ernaar om accurate en actuele informatie te verstrekken, maar we kunnen niet garanderen dat alle informatie altijd volledig en foutloos is. Het gebruik van de informatie op onze website is op eigen risico. We raden u aan om altijd professioneel advies in te winnen voor specifieke situaties.

 

Productinformatie:

De productinformatie op onze website is zo nauwkeurig mogelijk. We doen ons best om producten correct te beschrijven en afbeeldingen weer te geven, maar kleine variaties kunnen voorkomen. Kleuren op uw scherm kunnen variëren van de werkelijke kleuren van de producten. Voor gedetailleerde informatie over producten, inclusief maatvoering en beschikbaarheid, raden we aan om contact op te nemen met onze klantenservice.

 

Gebruik van de website:

U bent verantwoordelijk voor uw eigen gebruik van onze website. Het is niet toegestaan om onze website te gebruiken voor onwettige of schadelijke doeleinden, waaronder het verspreiden van schadelijke software of het schenden van intellectuele eigendomsrechten.

 

Externe links:

Onze website kan links bevatten naar externe websites. Evolfwear is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites of voor de privacypraktijken die zij hanteren. Het volgen van links naar externe websites is op eigen risico.

 

Aansprakelijkheid:

Evolfwear is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade of verlies, inclusief maar niet beperkt tot verlies van winst, inkomsten, gegevens, of schade aan eigendommen die voortvloeien uit het gebruik van onze website of producten, zelfs als we op de hoogte zijn gesteld van de mogelijkheid van dergelijke schade.

 

Wijzigingen:

Evolfwear behoudt zich het recht voor om de inhoud van de website en deze disclaimer op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig de disclaimer te controleren op updates.

Door het gebruik van onze website en producten, stemt u in met deze disclaimer. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, verzoeken wij u om geen gebruik te maken van onze website of producten. Als u vragen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via [email protected].

 

 

 

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door het bezoeken van deze webshop gaat u automatisch akkoord
met onze privacy policy en algemene voorwaarden. Er kunnen cookies
worden gebruikt en geplaatst tijdens het browsen op onze webshop.