Over ons

Evolfwear is een sportkledingmerk ontstaan in het mooie Enschede. De naam Evolf staat symbool voor groei en ontwikkeling, en we streven ernaar om deze inspiratie over te brengen naar onze fans en kopers.

 Omarm je groei en ontwikkeling. Omarm je lichaam. Omarm Evolfwear. 

 Welkom bij Evolf, waar passie voor sport en stijl samenkomen in unieke kledingstukken die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken.

Een jaar geleden begon ik, Latisha, met het idee voor Evolf. Gedreven door mijn liefde voor sport en mode, zette ik de eerste stappen om mijn visie werkelijkheid te maken. Ik geloofde in de kracht van hoogwaardige sportkleding die niet alleen prestaties verbetert, maar ook een modieuze uitstraling heeft.

Een jaar later ben ik trots om te kunnen zeggen dat Evolf is uitgegroeid tot meer dan ik ooit had durven dromen. Met een sterke toewijding aan innovatieve ontwerpen hebben we ons assortiment uitgebreid en zijn we een bekende naam geworden in de wereld van sportkleding binnen Twente.

Maar ons succes zou niet mogelijk zijn geweest zonder de toevoeging van Esmee. Een jaar na de oprichting van Evolf heb ik Esmee verwelkomd, wiens expertise in marketing en contentcreatie zal zorgen voor extra groei van ons merk. Haar creativiteit en strategisch inzicht ons zal ons merk verder helpen om een groter publiek te bereiken.

Samen vormen we een hecht team dat gedreven wordt door een gemeenschappelijke visie: het leveren van sportkleding die niet alleen prestaties verbetert, maar ook stijlvol en inspirerend is. Bij Evolf streven we ernaar om grenzen te verleggen, innovatieve ontwerpen te leveren en een inspiratiebron te zijn voor anderen die geloven in de kracht van sport en stijl.

Dankbaar voor wat we hebben bereikt in slechts één jaar, kijken we vol enthousiasme uit naar de toekomst van Evolf en de impact die we kunnen blijven maken, stap voor stap, dag na dag. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze reis naar een meer stijlvolle en sportieve toekomst.

Omarm je groei en ontwikkeling. Omarm je lichaam. Omarm Evolfwear. 

Latisha van Os                          Esmee Lenferink